Íjász hírek

Szombaton rendezték meg Budapesten a Magyarország 2012 évi Egyéni Országos Pályaíjász Bajnokságot. Öt szegedi sportoló indult hajnalban a megmérettetésre. A napfény városában edző UTC-s csapat jól bírta a nem mindennapi forróságot és az egész nap tartó versenyen kitűnően szerepeltek. Banda Árpád olimpiai kadet korcsoportban magabiztos versenyzéssel szerezte meg 13. országos bajnoki címét. Harkai Dénes csigás serdülőben lőtt aranyérmet érő pontszámot, míg ugyan ebben a korcsoportban Juhász Dénes ezüstérmes lett. Felnőtt versenyzőink is szép helyezéseket értek el. Juhász Gábor olimpiai, Nyári István tradicionális kategóriában állhattak a dobogó harmadik fokára.

Érvényes: 

2012. augusztus 27. - 2012. december 31.

Hírek

Érvényes: 2017. szeptember 15. - 2017. december 31.
Érvényes: 2017. szeptember 03. - 2019. december 31.

A facebook-on is elérhetők vagyunk!

https://www.facebook.com/utcise/?ref=aymt_homepage_panel

Érvényes: 2017. szeptember 03. - 2017. december 31.

Sikeresen szerepeltek az Univerziális íjászai a Pályaíjász Országos Bajnokságon. 

A verseny szokás szerint a nagyon szeles Tápiószentmártoni pusztaságon volt megrendezve, így sajnos nagyon magas alappontszámok nem születtek.

Banda Árpád rajt-cél győzelmet aratott. Az irányzék állítási problémák ellenére csaknem 40 ponttal húzott el a mezőnytől. A kiesős küzdelmekben már magabiztosan versenyezve megszerezte a 20. országos bajnoki címét. 

Olasz Dániel Péter szép rangsoroló pontszám után a kiesős küzdelmekben a 4-be került, de sajnos itt mindkét meccsét elveszítve a 4. helyen zárta a versenyt.

Gratulálunk a kitűnő eredményekhez!