Íjász hírek

Szombaton zajlott a Közép Európai Kupa (CEC) pályaíjász versenysorozat befejező, magyarországi fordulója Budapesten. Az UTC-ÍSE olimpiai kadet korcsoportú versenyzője Banda Árpád a rangsoroló első fele után harmadik, a második fele után a második helyre hozta fel magát. A kiesős küzdelmekben először egy magyar versenyzőt győzött le 6-0-ra. Ezután egy magabiztosan kezdő Szlovén fiúval lőtt nagyon szoros versenyt. 0-2, 1-3, 3-3, 3-5, 5-5. A döntetlen után az egy vesszővel történő szétlövésben Banda bizonyult nyugodtabbnak. Nyílvesszője 3 mm-el volt pontosabb, mint ellenfeléé. Az aranydöntőben nagy riválisával, egy Szlovén fiúval került össze, akit magabiztosan 6-2-re győzött le, így megszerezte az aranyérmet és az öt országban lezajlott versenysorozat összesített első helyét is.  Nyári István tradicionális felnőtt kategóriában állhatott a dobogó második fokára. Harkai Dénes csigás serdülőben lőtt eredményével 7. helyezést ért el.

Az országos pályaíjász minősítő GP versenysorozaton összesítettben Harkai Dénes csigás serdülő kategóriába és Nyári István tradicionális felnőtt kategóriában lett aranyérmes.

Érvényes: 

2012. szeptember 11. - 2012. december 31.

Hírek

Érvényes: 2017. szeptember 15. - 2017. december 31.
Érvényes: 2017. szeptember 03. - 2019. december 31.

A facebook-on is elérhetők vagyunk!

https://www.facebook.com/utcise/?ref=aymt_homepage_panel

Érvényes: 2017. szeptember 03. - 2017. december 31.

Sikeresen szerepeltek az Univerziális íjászai a Pályaíjász Országos Bajnokságon. 

A verseny szokás szerint a nagyon szeles Tápiószentmártoni pusztaságon volt megrendezve, így sajnos nagyon magas alappontszámok nem születtek.

Banda Árpád rajt-cél győzelmet aratott. Az irányzék állítási problémák ellenére csaknem 40 ponttal húzott el a mezőnytől. A kiesős küzdelmekben már magabiztosan versenyezve megszerezte a 20. országos bajnoki címét. 

Olasz Dániel Péter szép rangsoroló pontszám után a kiesős küzdelmekben a 4-be került, de sajnos itt mindkét meccsét elveszítve a 4. helyen zárta a versenyt.

Gratulálunk a kitűnő eredményekhez!