A Magyar Köztársaság Nagykövete - Tallinn, Estonia

Szőke Elizabet"Kedves Elizabet!

Ez úton szeretnék gratulálni kimagasló észtországi sikeréhez. Örülünk, hogy Magyarországtól ily messze, de mégis egy velünk rokonszenvező, nyelvrokonaink által lakott országban bizonyította a magyar íjászsport kiváló színvonalát. Legnagyobb sajnálatomra, a verseny idején épp Magyarországon tartózkodtam, így nem lehettem szemtanúja a versenynek. Kérem, ha a jövőben ismét Észtországba utazik - akár sporteseményre, akár magánúton - ne habozzon megkeresni minket, szívesen segítünk szükség esetén. (Amennyiben egyesülete esetleg kapcsolatot akar kialakítani egy észt klubbal, szintén szívesen közreműködünk.) A jövőre vonatkozóan további szép sikereket kívánok!

Szívélyes üdvözlettel, Haupt Erik nagykövet"

A címzett engedelmével tettük közzé e megtisztelő sorokat.

Érvényes: 

2012. április 12. - 2012. december 31.

Hírek

Érvényes: 2017. szeptember 15. - 2017. december 31.
Érvényes: 2017. szeptember 03. - 2019. december 31.

A facebook-on is elérhetők vagyunk!

https://www.facebook.com/utcise/?ref=aymt_homepage_panel

Érvényes: 2017. szeptember 03. - 2017. december 31.

Sikeresen szerepeltek az Univerziális íjászai a Pályaíjász Országos Bajnokságon. 

A verseny szokás szerint a nagyon szeles Tápiószentmártoni pusztaságon volt megrendezve, így sajnos nagyon magas alappontszámok nem születtek.

Banda Árpád rajt-cél győzelmet aratott. Az irányzék állítási problémák ellenére csaknem 40 ponttal húzott el a mezőnytől. A kiesős küzdelmekben már magabiztosan versenyezve megszerezte a 20. országos bajnoki címét. 

Olasz Dániel Péter szép rangsoroló pontszám után a kiesős küzdelmekben a 4-be került, de sajnos itt mindkét meccsét elveszítve a 4. helyen zárta a versenyt.

Gratulálunk a kitűnő eredményekhez!