Őszi vadászat eredmények

A vasárnapi csodálatos napsütést kihasználva, az UTC-ISE íjászai éltek a lehetőséggel, és népes csapattal megjelentek a Szegedi Szittyák által immár hagyományosan megrendezett Őszi Vadászat megnezésű versenyen. Az egésznap tartó szép időt meghálálva összesen 10 érmet sikeresen be is gyűjtöttek.

A felnőtt nők mezőnyében, vadászreflex kategóriában Varga Zsuzsanna 1. helyet, míg Meszlényiné Palotás Judit, csupán 14 ponttal lemaradva az ezüstről, a 3. helyet szerezte meg.

Vadászreflex senior férfi kategóriában Gyarmati Gábor magabiztosan legyőzve ellenfelét 1. helyet szerzett.

Olimpiai felnőtt férfi kategóriában Juhász Gábor sikeresen vett revansot a tavasszal elszenvedett vereségért, és 1. helyen végzett, míg Nyári István az ezüst érmet jelentő 2. helyet hozta a csapatnak.

Az ifjú titánok is kitettek magukért, hisz mindannyian dobogón végeztek:

Juhász Dénes 3D vadász fiú kategóriában szerzett 1. helyet, Harkai Dénes CU fiú kategóriában gyűjtötte be az 1. helyezést, míg a három olimpiai íjász ifjú egymás mellé állhatott fel a dobogóra. Meszlényi Zoltán 1. hely, Paplogó Marcell 2. hely, Szabó Gábor 3. hely.

De nem szabad megfeledkeznünk a dobogóról épp csak lemaradt Nagyapáti Róbertről, és a többi versenyzőnkről sem, hisz jelenlétükkel ők is emelték a verseny színvonalát, és gazdagabbak lettek egy szép élménnyel.

Ez úton is gratulálunk mindannyiuknak!

Érvényes: 

2013. október 07. - 2013. december 31.

Hírek

Érvényes: 2017. szeptember 15. - 2017. december 31.
Érvényes: 2017. szeptember 03. - 2019. december 31.

A facebook-on is elérhetők vagyunk!

https://www.facebook.com/utcise/?ref=aymt_homepage_panel

Érvényes: 2017. szeptember 03. - 2017. december 31.

Sikeresen szerepeltek az Univerziális íjászai a Pályaíjász Országos Bajnokságon. 

A verseny szokás szerint a nagyon szeles Tápiószentmártoni pusztaságon volt megrendezve, így sajnos nagyon magas alappontszámok nem születtek.

Banda Árpád rajt-cél győzelmet aratott. Az irányzék állítási problémák ellenére csaknem 40 ponttal húzott el a mezőnytől. A kiesős küzdelmekben már magabiztosan versenyezve megszerezte a 20. országos bajnoki címét. 

Olasz Dániel Péter szép rangsoroló pontszám után a kiesős küzdelmekben a 4-be került, de sajnos itt mindkét meccsét elveszítve a 4. helyen zárta a versenyt.

Gratulálunk a kitűnő eredményekhez!