Terem takarítás, költözés

27.-én szombaton az új téli edzőtermünket kellene rendberakni, kitakarítani és a pályáról a cuccot behozni. Zoli meg én kb 10-től megyünk. Tudom, hogy munkanap, de kérlek benneteket, hogy ha a munkátok engedi csatlakozzatok minél előbb. A szokásos dolgokat kellene hozni: Seprű és felmosó készlet, lapát, egyéb tisztítószerek, ablaktisztitáshoz eszközök stb. Nagyon sok a munka, mindenkire számítunk! Délután, vagy estefelé a beköltözést is megkezdjük! Remélhetőleg a vasárnapi edzést ott tudjuk tartani!

A helyiség a belvárosban a Horváth Mihály utcában van, a kisszínház mellett, a régi mozival majdnem szemben. Egy 2-3 emeletes koszos kirakatüveges épület. (a volt képgaléria) Az ajtó nem lesz nyitva, de ha jöttök, csörgessetek meg 20 9 212 791-es számon, vagy Zolit is hívhatjátok.

Ha kérdés van írjatok! 

Érvényes: 

2012. október 25. - 2012. október 30.

Hírek

Érvényes: 2017. szeptember 15. - 2017. december 31.
Érvényes: 2017. szeptember 03. - 2019. december 31.

A facebook-on is elérhetők vagyunk!

https://www.facebook.com/utcise/?ref=aymt_homepage_panel

Érvényes: 2017. szeptember 03. - 2017. december 31.

Sikeresen szerepeltek az Univerziális íjászai a Pályaíjász Országos Bajnokságon. 

A verseny szokás szerint a nagyon szeles Tápiószentmártoni pusztaságon volt megrendezve, így sajnos nagyon magas alappontszámok nem születtek.

Banda Árpád rajt-cél győzelmet aratott. Az irányzék állítási problémák ellenére csaknem 40 ponttal húzott el a mezőnytől. A kiesős küzdelmekben már magabiztosan versenyezve megszerezte a 20. országos bajnoki címét. 

Olasz Dániel Péter szép rangsoroló pontszám után a kiesős küzdelmekben a 4-be került, de sajnos itt mindkét meccsét elveszítve a 4. helyen zárta a versenyt.

Gratulálunk a kitűnő eredményekhez!