Verseny hírek

A teremversenyek időszakának végéhez közeledve, március 16-án megrendezték a Terem Országos Bajnokság utolsó kvalifikációs versenyét Kecskeméten. Az időjárás az előző napi ünnep hangulatát megőrizve 'forradalmian' szeles volt, így a versenyzők értékelni tudták a fedett terem adottságait.

Az ifjúsági és serdülő versenyzők délelőtti megmérettetésén az UTC-ISE versenyzői jól teljesítettek, Paplogó Marcell első versenyén serdülő olimpiai kategóriában szerzett 2. helyezést, míg Juhász Dénes a kadett csigás fiúk között álhatott fel a dobogó 2. fokára. Meszlényi Zoltán pedig az 4. helyet szerezte meg, szintén az olimpiai serdülő fiúk között.

Délután a felnőtt olimpiai íjászaink küzdöttek az igen népes, és jól csengő neveket felvonultató mezőnyben. Eredményük: Juhász Gábor 9. hely, Nyári István 17. hely, Ozsvárt László 18. hely.

Gratulálunk nekik!

Érvényes: 

2014. március 16. - 2014. december 31.

Hírek

Érvényes: 2017. szeptember 15. - 2017. december 31.
Érvényes: 2017. szeptember 03. - 2019. december 31.

A facebook-on is elérhetők vagyunk!

https://www.facebook.com/utcise/?ref=aymt_homepage_panel

Érvényes: 2017. szeptember 03. - 2017. december 31.

Sikeresen szerepeltek az Univerziális íjászai a Pályaíjász Országos Bajnokságon. 

A verseny szokás szerint a nagyon szeles Tápiószentmártoni pusztaságon volt megrendezve, így sajnos nagyon magas alappontszámok nem születtek.

Banda Árpád rajt-cél győzelmet aratott. Az irányzék állítási problémák ellenére csaknem 40 ponttal húzott el a mezőnytől. A kiesős küzdelmekben már magabiztosan versenyezve megszerezte a 20. országos bajnoki címét. 

Olasz Dániel Péter szép rangsoroló pontszám után a kiesős küzdelmekben a 4-be került, de sajnos itt mindkét meccsét elveszítve a 4. helyen zárta a versenyt.

Gratulálunk a kitűnő eredményekhez!